Statistika 2010

Ko Chef objavi svojo statistiko me praktično ne gane, saj pri takšni kvaliteti in stalnosti cifr ni težko doseči. Ko pa svojo objavi buba švabe, pa sem iz čistega firbca še sam skočil pogledat mojo.

Kdo bi si mislil, da sem imel dobrih 16000 unique visitors in da so se pri meni zadržali v povprečju minuto in četrt.

Vse to ob dejstvu, da sem imel lani poletno pavzo in vsega skupaj samo 20 objav :shock:

Baje  je vse to posledica “uporabnih” člankov.  Pa še res je.

Med prvimi desetimi besedami jih je 7 direktno receptov, potem je tukaj še indukcija, ustvarjanje in seamus.

10% obiska pa tudi pri meni predstavlja stalnih obiskovalcev. Tem za letos obljubim bolj bogato in pestro ponudbo. Mogoče celo kakšne hribe in še kakšn recept 8) .

Zanimive so tudi najbolj obiskane strani. Prva je na vrhu že vse od objave – in na žalost še vedno zelo aktulana – Vegrad gradi povsod in moja kalvarija z novim stanovanjem. Naj tukaj omenim, da sem zaradi neodpravljenih napak s strani Vegrada še vedno na sodišču. Na srečo sem v tem primeru jaz tisti, ki sem obdržal denar in me toži SSRS.

Nato sledi tragedija na Zelenici1Plaz na Zelenici. Sam, kot turni smučar, sem bil ob omenjenem dogodku močno pretresen, sploh ker sem omenjeno pot redno uporabljal tudi sam!

Sledi pa zopet ena zimzelena na katero sm ponosen – indukcijska plošča. Upam, da me čez pet let ne boste kam obesl, ko se bo ugotovilo, da s sevanjem povzroča raka… Meni zaenkrat služi noro dobro in si kuhinje brez indukcije ne znam predstavljati. Kvaliteta se hvali sama2.

Več se mi ne da.

 1. itak, da so tragedije hit za bloge[]
 2. kljub temu, da sem napihnjen do konca in se po moje upravičeno hvalim tudi sam 8) []
 • Share/Bookmark
Objavljeno v Aktualno. 2 komentarjev »


2 odgovorov v “Statistika 2010”

 1. buba švabebuba švabe pravi:

  Kvaliteta pred kvantiteto! Jaz sem šel potem še primerjat za nazaj in zanimmivo, da kljub vedno manjši frekvenci objav, grejo cifre konstantno rahlo navzgor. Večinoma na račun direktnih prihodov in googla. :)

  Ma saj vem, da je pri tako nizkih številkah brezveze se s tem ubadat, ampak te vseeno malo bolj prime, da bi kaj pametnega napisal, česar sicer ne bi, ko vidiš, da pa dejansko je par sto ali par tisoč ljudi, ki to potem preberejo. Tako da en plus za statistiko. :)

 2. chefchef pravi:

  Če bi imel jaz beden obisk, bi verjetno tudi že nehal pisat, ker samemu sebi (kot včasih) se mi res ne ljubi.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !